„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Приключението да купиш спортни маратонки от днес за утре се оказа много интересно...

30.11.2017 | 09:31
3527 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Случвало ли ти се е да те поканят на рожден ден в последния момент – ден-два преди да се случи всичко? Казват ти „Няма нужда да носиш подарък..“.  Ама как така? Неудобно е! И на мен ми се случи подобно нещо миналата седмица.

Излязохме да пием по бира с приятелите и един от тях казва „След два дни имам рожден ден, ще ви събирам всичките да почерпя за мое здраве!“. На всички ни просветна, че има рожден ден, но кой да се сети навреме.. ние момчетата рядко мислим за такива неща.

Advertisement:
Advertisement:

Разбира се, след като той си тръгна, ние веднага помислихме какво да му подарим. Имаше предложения да му купим бутилка хубав алкохол, но не става. Той е много зарибен по спорта и най-вече по фитнеса. Алкохолът въобще няма да го зарадва. Тогава ми хрумна гениалната идея да му купим обувки, с които да тренира в залата. Всички одобриха идеята.

Веднага започнахме да търсим мъжки обувки онлайн и попаднахме на магазинът DMR. Започнахме да разглеждаме какво има и попаднахме на много готини маратонки от неопренов плат – точно това, което ни трябва. Стават за фитнес и всякакви тренировки, комбинират се добре с всякакви панталони, анцузи и къси гащи, с подобрена циркулация на въздуха.

Поръчахме два чифта на същата вечер, на другия ден от ДМР ни ги изпратиха и в деня на рождения ден ги взехме. Нашият приятел много се зарадва и още на другия ден във фитнеса ги „разхождаше“ – били най-добрите модерни мъжки обувки за тренировка, които е носил.

© DMR.BG
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още