„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Преди много години този мъж помага на бедно дете.. 30 години по-късно добрината му се върна!

31.01.2016 | 16:55
20392 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Някой някога е казал, че в света всяко направено зло един ден се връща при този, който го е направил и всяко добро по същия начин. Всичко е кръговрат. Не случайно има една приказка "Не прави това, което не искаш да ти се случи", защото един ден то ще се върне при теб под една или друга форма. 

Advertisement:
Advertisement:

Историята, което ще Ви разкажем днес е именно за едно направено добро, което цели 30 години по-късно се е върнало при човека,  който го е направил. Сюжетът се развива някъде далеч, неизвестно кога. Малко момче иска да напазарува най-елементарни храни за болната си майка, с които да не умрат от глад. Не му достигат паричките, обаче и продавача му взима покупките. Случайно, обаче, мил мъж вижда какво се случва и решава да купи със свои пари покупките на детето и да му ги даде, без да иска нищо от него. 

Минават години, десетилетия дори и младият мъж остарял. Наложило се да влезе в болница, а когато трябвало да бъде изписан, дъщеря му видяла, че на сметката за лечението пишело, че не дължат нищо, защото всичко, което мъжът е дължал на болницата е било изплатено преди 30 години. Или с други думи казано, момчето, което тогава е нямало пари за болната си майка, сега е практикуващ лекар и добрият мъж е попаднал точно на него. 

Съдба или не, това е историята, която трогна милиони хора по света и ги накара да се замислят колко добрини правят. Дано има повече хора като добрият мъж, коментират колегите от ПИК. 

Правете добрини, но не с мисълта, че доброто ще Ви се върне! Правете ги, за да се чувствате по-добре, защото едно направено добро може да оправи целият Ви ден! 

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още