„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Преди 23 години тази жена остава съкрушена, след като отвличат дъщеря ѝ! Но ето как се развиват нещата!

31.10.2015 | 16:05
6413 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

През не много далечната 1987г. тази майка на име Джой Уайт завежда 3-седмичната си дъщеря-Карлина, по спешност в болница. Там лекарите установяват, че детето има треска и се налага да остане за лечение. Но дни по-късно се случва едно от най-страшните неща за всяка една майка. Отвличат детето ѝ.

Advertisement:
Advertisement:

Похитителката се е промъкнала в болницата, преоблечена като медицинска сестра и отвлича бебето. Родителите на Карлина не спират да търсят малкото си момиченце, но неуспешно. И все пак не губят вяра, че дъщеря им един ден ще се върне вкъщи.

Жената, отвлякла  Карлина, се казва Ан Пети и отглежда момиченцето като своя дъщеря. Но, след като то навършило 16 години започнало да се усеща, че това може би не е нейното семейство, защото няма прилики с нито един от тях. През същата година Карлина забременява и се налага да представи в една болница акта си за раждане, за да получи пренатални грижи. Но Ан отказва да ѝ го даде. Тогава Карлина на своя глава преравя вещите на "майка си" и взима въпросното свидетелство. И така установява, че то е фалшиво.

След случилото се, Ан разкрива на Карлина, че не е биологичната ѝ майка, но пак не и казва истината, такава, каквато е. Лъже момичето, че истинската ѝ майка я е изоставила и никога повече не я е потърсила. Изключително грозна лъжа.. След това Карлина провела свое собствено разследване и в крайна сметка разбира, че е обявена за издирване в сайта на Националния център за изчезнали и експлоатирани деца, предадоха колегите от lifebg.net. Свързва се с Джой, правят ДНК-тест и установяват, че Карлина наистина е изчезналото преди 23 години дете на Джой и съпругът ѝ Карл.

А що се отнася до Ан Пети- тя бива обявена за виновна и прекарва 12 години в затвора за това, което е сторила.

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още