„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо зверство! Роми изнасилиха куче в Шекер махала и го пуснаха да обикаля окървавено пред КАТ-Пловдив!

06.10.2015 | 13:25
35316 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Жена от Пазарджик на име Маргарита Т. писа в няколко различни групи за защита на животни във Фейсбук с апел за помощ.

Advertisement:
Advertisement:

В апела си, Маргарита писала, че е станали свидетел на потресаваща гледка. На път за КАТ-Пловдив, жената видяла куче, чието дебело черво буквално било излезнало през дупето. Жената се опитала да стигне до кучето, но то се изплашило и избягало веднага. Преди това то обикаляло из пловдивския квартал, по-известен като Шекер махала, където се намират и социалните домове на ромите. А, когато разпитала няколко от мургавелковците какво се е случило на кучето и защо е в такова състояние, те ѝ отговорили, че то е било изнасилено и за това е цялото окървавено.

Маргарита коментирала още, че не е успяла да реагира веднага, защото докато чакал на опашка пред пловдивския КАТ така и не видяла кучето отново. А, когато се прибрала в дома си публикувала пост във Фейсбук, с който призовава някой загрижен за животинката да отиде и да провери дали то се е върнало, и изобщо дали е живо. Една жена откликнала на молбата на Маргарита, но по-късно обяснила, че когато отишла до Шекера, кучето го нямало, а търсенето ѝ се оказало безуспешно, предадоха колегите от plovdivskinovini.com.

А ние се питаме до кога ще продължават гаврите и издевателството над животни у нас и няма ли вече да се направи нещо по въпроса?!

 

© plovdivskinovini.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още