„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Змии падат от дървета на метри от деца и родители край детска площадка!

23.06.2015 | 15:32
26850 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Родители от Хасково са алармирали, че по време на разходката си в един от топлите почивни дни на юни са станали свидетели на нещо ужасно. 

Advertisement:
Advertisement:

Родителите и децата им се разхождали из хасковският зоокът. След разходката си, обаче голяма част от хората седнали да си починат край пейките и пързалките за деца на същото място. До тук добре. Само дето малко след това змии започнали  да падат върху главите им от дърветата, докато си почиват.

Докато хлапетата си играели наблизо, голяма змия паднала от дървото, намиращо се в непосредствена близост до децата. Първоначално родителите се стреснали, но после бързо окопитили се, смели татковци хванали змията и я изхвърлили от детската площадка, писаха колегите от haskovo.net. Родителите веднага се оплакали на г-н Валентин Ахтаров, който е шеф на зоопаркът в Хасково. Той, обаче не им обърнал кой знае какво внимание, защото въпросната змия, която е паднала от дървото била смок, а те не били опасни за хората. 

Пред медиите, г-н Ахтаров коментирал, че в зоопаркът редовно се срещали смоци, тъй като в близост имало и много мишки. А този вид змии се хранят именно с гризачи, птици и яйца. Падането на змията от дървото, Ахтаров аргументира и с фактът, че смоците са добри катерачи и смокът най-вероятно е паднал от някой клон на дървото, по-изсъхнал. Според него, обаче не се е случило нищо кой знае какво и родителите не трябва да правят въпроса на кой знае колко голям проблем. 

© haskovo.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още