„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо ВИДЕО доказа колко наивни могат да бъдат децата ни! ВИЖТЕ ГО!

08.09.2015 | 15:44
10298 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В последно време все по-малко родители обръщат внимание на това как социалните мрежи влияят върху децата ни. Може би, защото самите родители са погълнати от чатовете с разни хора чрез социалните мрежи, или пък си мислят, че след като са предупредили децата си, че не бива да разговарят и да се срещат с непознати от интернет, темата е изчерпана и всичко е под контрол. Факт е, обаче, че в последните години броят на наивните, малолетни и непълнолетни деца нараства и те често стават жертва на изнасилвачи, убийци и похитители, именно чрез запознанство по интернет.

Advertisement:
Advertisement:

Светът е едно наистина жестоко място, където децата ни са основната и най-често срещана жертва. А този клип ни показва колко всъщност са наивни децата ни, въпреки че ние си мислим, че това не е така. Това не е социален експеримент, а самата реалност. Това се случва, когато не възпитаме добре децата си още от ранна детска възраст и спрем да се интересуваме какво се случва с тях, след като те "пораснат".

Често родителите смятат, че да се ровят в съобщенията на детето си е навлизане в личното пространство, нередно е, а за съобщенията във Фейсбук, например, да не говорим. Понякога, обаче, именно това може да спаси живота на Вашето дете.

Във въпросния клип са показани 3 момичета, избрани на случаен принцип, които започват кореспонденция с непознато момче. Техните родители първоначално са категорични, че те не биха се срещнали с непознато момче, нито че ще го поканят вкъщи и прочие, но в крайна сметка се убеждават, че детето им е наистина наивно и спокойно може да стане жертва на изнасилване, отвличане и други подобни, писаха колегите от lifebg.net.

А ние Ви съветваме да изгледате клипа и да се замислите добре, дали разговора с детето Ви от типа "Не трябва да се виждаш с непознати от интернет!" е бил достатъчен, или е по-добре да обърнете по-голямо внимание и да наложите контрол над кореспонденцията на детето Ви в социалните мрежи.

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още