„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Ученичка кара невръстната си сестра да пуши, за да събира харесвания във Фейсбук!

29.07.2015 | 12:42
5532 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На потресаващите кадри, публикувани във Фейсбук, попаднала случайна жена, която буквално останала без думи от това, което видяла.

Advertisement:
Advertisement:

На въпросните снимки се вижда как ученичка от Бургас, за която не се знае дали има 18 години, кара сестричката си, която е на не повече от 4-5 годинки, да пуши. Фотосите са публикувани в най-голямата социална мрежа- Фейсбук, а като заглавие каката е написала "Наркоманка вее".  На укорителните коментари под снимката, че не е правилно да учи малката си сестра да пуши, още преди да е проговорила като хората, бургазлийката е отвръщала с реплики, че момиченцето ѝ е сестра и, ако иска ще и дава не само цигари, ами и марихуана. Притеснителното в случая е, обаче, че има и такива, които харесват снимките на въпросната ученичка, която във Фейсбук е под името Радито Д. А на места дори се срещат коментари, че "Това лапе много кефи", визирайки 4-5 годишното дете, което е с навряни цигари в устата.

От коментарите на каката, написани под снимките на пушещото дете, става ясно, че родителите на двете момичета не знаят за случващото се, а самата Ради е написала, че ако разберат ще си има доста проблеми. Едва ли, обаче девойката е понесла някакво наказание от родителите си, тъй като снимката е направена обществено достояние, а всички знаем, че Фейсбук е най-големият клюкарник в света и надали родителите им вече не са видели фотосите, коментираха колегите от ПИК.

Именно за това, случайно попадналата на снимките жена, решила да алармира за случая в медиите, за да се самосезират съответните институции.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още