„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Шофьор уби на място 8-годишно дете и избяга от местопрестъплението!

02.05.2015 | 15:17
4016 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За поредната трагедия, случила се на пътя, научихме от Оffnews.bg!

Advertisement:
Advertisement:

Те писаха, че шофьор от Бургас е блъснал на пътя 8-годишно дете, след което е избягал, за да не бъде задържан от полицията. Именно служители от МВР-Бургас разкриха, че детето е починало на място, в следствие на удара, а свидетелите на катастрофата са съдействали изцяло на полицията да открият извършителя на жестокото деяние. На полицията е била предоставена информация и точно описание на автомобила, както и регистрационния номер на колата, с която е било блъснато детето, а шофьорът се издирва. 

Относно починалото дете, местни разкриха пред медиите, че то се казва Страхил Стоянов и живее в Бургас. На 8 години е и е починало веднага след сблъсъка с автомобила. Полицията се е заела да открие и залови поредния шофьор, убил дете по невнимание на пътя. От МВР-Бургас разкриха, че градът е пълен с полицаи, които проверяват и всички подозрителни автомобили на изходите в Бургас. А разследването по случая продължава. 

Междувременно се очаква случая да разбуни за пореден път духовете в обществото, защото е повече от плашещо колко невръстни дечица починаха последно време заради нагли и неопитни шофьори, които карат мощните си возила с несъобразена скорост. Припомняме, че съвсем наскоро бе организиран протест срещу наглите шофьори, които си мислят, че са недосегаеми щом имат големи и мощни коли. В случая обаче този шофьор дори е избягал, за да не бъде задържан и обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. 

© offnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още