„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Откриха разлагащи се вътрешни органи в изоставена сграда!

15.05.2015 | 13:08
6700 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сцена, сякаш извадена от сценарият на някоя холивудска крими-драма се разигра в град София! Столичните полицаи и пожарникари се натъкнаха на зловеща находка, след подаден сигнал от граждани, разкриват от сайта blitz.bg!

Advertisement:
Advertisement:

Хора, живеещи в близост до порутени къщи сигнализирали, че от рушащите се сгради се носи ужасна миризма. Униформените, които приели сигнала, решили да потърсят съдействие от пожарникарите, за да успеят да влязат в рушащата се сграда. Така полицаи и пожарникари, които пристигнали на място, за да проверят за какво става на въпрос, се натъкнали на ужасяващи находки! Оказало се, че вонята, която се носи от порутената къща идва от... органи!!!

Официално, инцидента е потвърден от СДВР. От там, обаче отказаха да конкретизират за какви точно органи става въпрос. Според анонимна и непотвърдена информация, обаче в изоставената, почти разрушена сграда се подмятали бъбрек и дроб.

За сега не е ясно, от какъв произход са органите, тоест не се знае дали са човешки или животински, коментират работещите по случаят. Вътрешностите са изпратени за анализ, които се очаква да бъде готов в най-кратки срокове. Не е ясно и как въпросните органи са се озовали в рушащата се къща, но ако трябва да се съди по вонята, която се е носела около нея, може да се предположи, че са изкарали там дълго време!

 

 

© БЛИЦ
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още