„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Мъж посещава ресторант в Китай и установява, че там ядат и бебета!

29.11.2015 | 14:52
43579 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много култури имат доста странни, а понякога и откровено стряскащи традиции, които са направо необясними за повечето хора. Китай, може да се каже е първенец в това съреднование.

Advertisement:
Advertisement:

Последна китайска традиция, която стана обществено достояние, обаче си е меко казано потресаваща и шокираща!

Стана ясно, че в Китай ядат и... бебета!!!

Разкритието бе направено от турист, който посетил китайската провинция Кантон. Седнал да се нахрани в местен ресторант, човекът с ужас открил доста странно предложение в менюто – супа от бебета!!! Според някои твърдения, това далеч не е толкова обезпокоително за китайският народ. Те имали традиция да ядат билкова, бебешка супа, която оказвала благотворно влияние върху целият организъм и повишава либидото!

Шокираният посетител направил снимки на видяното в ресторанта и ги качил в социалната мрежа. Както може да се предположи кадрите са повече от ужасяващи и побъркаха онлайн потребителите.

За сега, няма официална информация дали в Китай наистина ядат супа от бебета, коментират от lifebg.net. След като кадрите станаха публично достояние, обаче в интернет се появиха твърдения, че в Тайван могат да се закупят починали бебета за около 70 долара. Там, това също се смятало за деликатес, но вместо сварено на супа, бебето се консумирало печено на скара!

Можем само да се молим, тази меко казано ужасяваща информация  да се окаже грешна!

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още