„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Лекари завързаха и пребиха свой колега! Вижте още!

24.07.2015 | 15:51
3960 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
 
Проява на нечувана жестокост разтърси из основи лекарските среди у нас!
 
Advertisement:
Advertisement:
 
Д-р Илко Иларионов, който е кожен специалист в V-та Градска болница, в София.  е бил завързан за легло и пребит жестоко от други лекари в Курило! До проявената жестокост се стигнало, след като на лекарите от кожното отделение в V-та Градска болница им съобщили, че кожното ще бъде закрито, заради липса на финанси. Притеснен от факта, че ще остане без работа, д-р Иларионов изпаднал в стресово състояние и се разбуйствал, тъй като и по принцип имал проблеми с нервите и лабилна психика. 
 
Заради кризата, която направил, Иларионов бил закаран в болнично заведение в Курило, където да се лекува. Вместо това, обаче, по официално непотвърдена информация, негови колеги го завързали за леглото му и започнали да го бият с тръби, докато мъжът не изпаднал в кома. А веднага след това дежурен екип го откарал в "Пирогов", където други негови колеги да се погрижат за него, без да го млатят. 
 
 
За сега, от "Пирогов" разкриват, че мъжът е с много тежък кръвоизлив в мозъка и счупени ребра, а реална опасност за живота му има. От болницата в Курило, пък, лично директорката коментирала, че докато не приключи разследването няма право да говори по случая. близки до пребития лекар, обаче коментираха, че в момента от болницата правят всичко възможно да потулят случая и се опитват да изкарат виновни други психично болни хора, намиращи се в болницата, за да не бъдат съдени. 
© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още