„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващо! Частна болница у нас убива хора за пари!

04.03.2015 | 16:22
25141 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази шокираща новина научихме, благодарение на колегите от bnews.bg. Те разкриха, че разследване, направено от Диляна Гайтанджиева в предаването "Жега", е установило, че частна клиника в София буквално убива хора, за да им краде вътрешностите. 

Advertisement:
Advertisement:

Самото разследване е направено по-специално заради един от хирурзите в клиниката- Д-р Цветков, който според близките на всички негови пациенти, които са починали не е хирург, а касапин. Парадоксалното в случая е обаче, че частната клиника, в която оперира въпросния хирург се казва "Доверие", а девизът им е: “ДОВЕРЕТЕ НИ ВАШЕТО ЗДРАВЕ!”. След това разследване направено и излъчено в ефира на ТВ7 обаче, едва ли някой нормален човек ще постъпи в тази частна клиника за каквато и да било операция. 

Една от малкото живи пациентки на въпросния д-р Ивайло Цветков разкри, че се е подложила при него на операция за трайно отслабване, подарена ѝ от нейни близки. След тази операция обаче жената не само отслабва трайно, но се сбогува завинаги и със (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!) СТОМАХА СИ, който лекарят премахнал от тялото ѝ. 

Жената се казва Анелия Христова и споделя, че след операцията приема и изхвърля храна моментално, а посещенията ѝ на ден в двете нули са над 60, защото не задържа храна и вода в организма си, заради липсата на стомах. 

Десислава Златанова, пък, е друга пациентка на същия хирург, която никога няма да може да има деца, тъй като след направената ѝ прословута операция за отслабване, д-р Цветков премахва едната стена на стомаха ѝ и лекарите я съветват да направи аборт и да не се опитва да забременее повече, защото може да застраши живота и здравето си. 

Според разследването на Диляна Гайтанджиева, това са само няколко подобни и шокиращи истории на жертвите на хирурга-касапин.Най-страшното в случая е обаче, че въпросният хирург е жертвал живота и здравето на стотиците си пациенти, само за да трупа лични дивиденти, като за 4 години практика той е успял да натрупа над 300 хиляди лева богатство чрез фалшифицирани диагнози, умишлено объркана документация и нереално лечение, за което той е прибирал страшно много пари от НЗОК.  

На цената на какво обаче ....?! Десетки починали и стотици осакатени за цял живот хора...

© bnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още