„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаващи разкрития! Каналджиите на мигранти правят по 100 ХИЛЯДИ ЕВРО НА ДЕН!

28.09.2016 | 14:11
10174 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сумата, която каналджиите на мигранти изкарват е внушителна-  100 000 евро. Това е сумата само от, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,  еднодневна дейност на каналджиите, превозващи мигранти през България и Сърбия.

Advertisement:
Advertisement:

Това са сметки за превозени 100 нелегални мигранта на средна цена от 1000 евро на човек за минаване през една държава, информират от trafficnews.bg. Българите са на челна позиция сред превозвачите на мигранти в Европа според най- новото проучване на Европол.А българските трафиканти са по-кадърни от египтяните, унгарците, иракчаните и косовците, и са хит на пазара. Понякога каналите са собственост на българи, които не живеят в страната.

От БАН твърдят, че Арабско-азиатската вълна на Балканите ще бъде във вихъра си през 2035г.

Трафикът наподобява международна мафия и поради тази причина трябва да настъпят сериозни промени в Наказателния кодекс.

 Запознати настояват за сериозно увеличаване на санкциите. При по- голяма група, санкцията да е  много по- строга, отколкото за един мигрант. Предлага се превозните средства на трафикантите да бъдат конфискувани, независимо дали са техни или чужди.

А междувременно, направено проучване установи, че повече от 60% от българите смята, че бежанската вълна увеличава риска от  тероризъм в държавата.

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още