„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потресаваща история! 35-годишна роди десетото си бебе от учител, който ѝ плащал за интимни ласки!

24.08.2015 | 10:34
6373 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Новороденото е момченце с идеални мерки- 51 см. и 2,700кг. Майката, обаче е решена да го даде за осиновяване, защото няма възможност да го отгледа. Общо децата на Зоя са 10, но 5 от тях тя е дала различни домове за сираци, като първородната ѝ дъщеря в момента е на 15 години и е в дом за деца, лишени от родителски грижи- "Олга Стоянова" в Дупница. При Зоя в кв. "Гиздова махала" живеят 3 от децата ѝ, но тя ги издържа с проституция. 
 
Advertisement:
Advertisement:
 
Десетото си дете Евтимова родила, след като в продължение на месеци "обслужвала" бивш учител, който ѝ плащал по 30-40 лева на "сеанс". Когато, обаче разбрал, че Зоя е бременна я зарязал и повече не се обадил, понеже бил женен. Жената му поискала 200 лева, за да направи аборт, но учителя ѝ казал, че няма да ѝ даде и да се оправя както може. А на този етап Зоя коментирала пред медиите, че ако някое семейство и даде 2000 лева веднага подписва документите за осиновяването, без да се замислил, защото и трябват пари да изхрани останалите си три деца, предадоха колегите от ПИК. 
 
 
А още по-фрапиращото е, че Зоя и още десетина нейни "колежки", и травестити живеят в двора на дупнишката църква, където си устройвали разни "забави" от интимен характер, но никой не бил в състояние да ги изгони от там, въпреки положените усилия. 
© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още