„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Потрес! Големи хранителни корпорации използват абортирани бебета, за да правят преработени храни и вкусови добавки!

19.05.2015 | 16:38
11125 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Нещо наистина потресаващо и отвратително разкриха колегите от biopogled.com!

Advertisement:
Advertisement:

Именно те разкриха, че големите хранителни корпорации, като в това число и "NESTLE", използват, освен химически добавки и изкуствено създадени отрови, легално абортирани ембрионни клетки, които добавят в изкуствените храни и вкусови добавки. Оказва се обаче, че това е често срещана практика не само в продуктите на "NESTLE", ами и в други хранителни производители като "Kraft" , "PepsiCo" и прочие.

Компанията, пък, която предоставя на фирмите абортираните ембриони е известна под името "Senomyx". Причината корпорациите да използват ембрионните клетки, известни като "HEK-293", е да тестват на тях как ще реагира човешкият организъм на различни синтетични аромати, които се използват в производството на изкуствените и преработени храни, които се търгуват на пазара с особено голям успех. Често тези клетки от абортирани бебета се използват и за изработката на изкуствени аромати, които се добавят във вкусовите добавки. Причината е, че по този начин храната добива един естествен аромат на истинска, а не изкуствена храна.

Освен в изкуствените храни, мъртви ембрионни клетки се използват и за направата на газирани и безалкохолни напитки, сметани за кафе, и продукти от марката на "NESTLE"- "Maggi", като наличие на "HEK-293" е било открито в бульоните, инстантните супи, сосове, силно ароматизирани подправки и прочие. А освен за храни, от човешките ембрионни клетки се правили и ваксини срещу най-различни болести, като Варицела, Хипатит А и В и "продукти за красота", като най-често се слагат в мощни кремове против бръчки, БИО серуми и прочие.

 

 

© biopogled.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още