„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Пореден абсурд! Болница таксува пациенти по 150 лв. САМО за консултация с лекар! Вижте още!

19.10.2016 | 07:21
6248 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Абсурдите в българското здравеопазване нямат край. След констатираните случаи на платено превозване на спешни пациенти в определени болници и некомпетентното и непрофесионално отношение на лекарите към пациентите, водещо до фатален изход, на фокус е и нова такса, която е въведена от някои болници, информират от btvnovinite.bg.

Advertisement:
Advertisement:

Частна болница е поискала 150 лв. за консултация с лекар преди насрочена операция. Не е новост за пациентите и искането за дарение за болницата, в която ще бъде проведено лечението. Пациент от същата болница, в която консултират болните срещу 150 лв преди време са поискали 30 000лв дарение за лечението на младеж в кома.

Направените одити на болници са констатирали, че най- фрапиращите и най- много на брой нарушения са в столичните болнични заведения. Плътно след тях се нареждат болниците в Бургас, Варна и Пловдив.

За момента проверяващите пазят в тайна имената на болничните заведения с констатирани нарушения под предлог, че закона не позволява да направят това на този етап.  

© btvnovinite.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още