„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Полезно! Ето как да си направите сух шампоан у дома, напълно безвреден!

03.03.2017 | 07:04
6936 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Често се учудваме колко добри резултати имат козметичните процедури, които прилагаме в домашни условия с продукти, приготвени в къщи. Така химията е съвсем леко застъпена и се набляга на полезните свойства на природата, информира Днес.

Advertisement:
Advertisement:

Както можете да си приготвите питателна маска за кожата на лицето, така можете да се справите лесно и с приготвянето на сух шампоан. Мнозина твърдят, че това е едно от най- практичните изобретения на козметиката. Той е чудесна алтернатива, когато бързаме, а косата ни се нуждае от грижа.

В козметичните магазини можете да си купите такъв шампоан, но приготвен в домашни условия, ще знаете какво слагате на косата си.

За целта са ви необходими сода за хляб, царевично нишесте, царевично брашно, смлени овесени ядки и бебешка пудра.

Всички съставки в равни количества трябва да се смесят в една купа. По желание можете да добавите любим аромат. Приберете сместа в удобен съд задължително на тъмно. Така ще увеличите трайността на шампоана. Бъдете сигурни, че действието му няма да има разлика от купешкия. 

© dnes.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още