„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Покъртителна история! 3-годишно момченце се моли всеки ден майка му да се събуди!

31.10.2015 | 15:51
14987 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сега ще Ви разкажем за трагедията, която сполетява това младо семейство..

Advertisement:
Advertisement:

През 2012г. Шон и Хедър Браун най-накрая разбират, че ще стават родители след почти 7-годишни опити. До последно лекарите не могли да повярват, че Хедър най-после е забременяла с момченце, защото с години жената просто не можела да зачене. А обясними причини за това липсвали. Но ето, че един ден чудото се случило..

След като се зарадвали, че най-после ще имат дете, Хедър кара сравнително лека бременност. До 34-та седмица, обаче, когато и съпругът ѝ се прибира от мисия в Афганистан. Именно през тази седмица, малко преди раждането, Хедър изпада в кома. А причината за това лекарите установяват, че е мозъчен аневризъм. Налага се светкавична реакция от страна на медиците и на бял свят се появява напълно здравото момченце на име Джон, чрез цезарово сечение.

За съжаление, обаче, майка му си остава все така в кома и вече 3 годинки малкият Джон чака майка си да се събуди. А Шон всеки ден ходи заедно със сина си при Хедър в болницата, убеден, че тя ги чува и, че е с тях. Таткото не крие, че му е тежко, но не спира да вярва, че съпругата му един ден ще се събуди и отново ще бъде с тях. Но му е мъчно, че тя е пропуснала всичко, което се е случвало с малкия Джон до сега, писаха колегите от kanal3.bg

 

© kanal3.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още