„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

От бездомник до богаташ за една нощ..Вижте историята на този мъж!

10.03.2016 | 14:08
34820 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В продължение на 3 години Джон Хелински обикаля по улиците на Флорида само с една картонена кутия, в която спи под стрехи и мостове. С всеки изминал ден положението на 62-годишният мъж ставало все по-тежко, а думата "дом" за него била чужда. Той считал за дом кашона, в който събирал цялото си "богатство" и в който спял вечер. 

Advertisement:
Advertisement:

С течение на времето Джон загубил и всичките си лични документи, а без тях той нямал как да поиска право на помощи. Един ден, обаче в живота на Джон се появява полицаят Даниел Макдоналд. Той му подава ръка и с дни се опитва да намери подслон на Джон. След като го настанява временно започват с колегите му да издирват някакви лични данни за Хелински и съвсем случайно попадат на нещо шокиращо за тях!

Без да иска Макдоналд попада на банкова сметка, открита на името на Джон, за която той буквално е забравил. В продължение на години социалните помощи на Джон са се трупали в тази сметка, а парите, които са се насъбрали, били предостатъчно за закупуване на малка къща, в която Джон да се настани и да му останат пари за прехрана, предават колегите от zajenata.bg.

Според полицаят, всички направо се стъписали, когато видели колко пари има в сметката на Джон. И така този бездомник се превърна в богаташ само за една вечер.. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още