„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Няма такава държава! Пускат акушерката Емилия Ковачева, която едва не уби новородено, срещу 1500 лева гаранция!?

16.07.2016 | 19:25
2202 четения
38 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Спомняте ли си акушерката, която едва не уби новородено в родилния дом. Едва ли някой е забравил за случая, който разтърси цялата страна с жестокостта си.

Advertisement:
Advertisement:

След поредното разглеждане на мярката за задържане на въпросната акушерка, бе взето скандално решение, информира trafficnews.bg. Съдът освобождава срещу парична гаранция от 1500 лв. Емилия Ковачева, акушерката, която беше обвинена в опит за умишлено убийство на новородено по особено жесток начин.

1500 лева?! 

В Софийският градски съд наскоро за сетен път се състоя заседание по делото срещу обвинената акушерка. Тя продължава да настоява, че е невинна и не тя е тази, която е заснета на видеозаписите от охранителните камери.

Делото стартира  бавно и с доста прекъсвания, заради многото искания към съда и прокуратурата от адвоката на акушерката- Владимир Янев. Той смята, че прокуратурата събира доказателства единствено срещу неговата клиентката и не взима предвид такива, които биха я оневинили.

Да припомним ситуация. В края на миналия април малката Никол – само на пет дни, беше намерена в изключително тежко състояние с опасност за живота след нощната смяна на Ковачева. Според видеозаписи от клиника „Софиямед”, където е родена Никол, се вижда как една акушерка удря бебето по главата с нещо, наподобяващо шише и прави опит да го удуши.

И за това си ужасяващо действие ще плати само 1500 лева гаранция и ще се прибере у дома! 

Нормално ли е това според Вас?! 

© trafficnews.bg
Advertisement:
38 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още