„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Няма да повярвате, но миенето на косата с ракия, два пъти седмично, прави чудеса! Вижте!

03.02.2017 | 18:34
19768 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Още в миналото жените добре са познавали положителните свойства на ракията и редовно са ги използвали за красотата си. Поне два пъти в седмицата си правели маска на косата с ракия и зехтин, съветва Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Вие можете да се ограничите и само с ракията, която кара кръвта да циркулира по- активно. Веднага се усеща затопляне на темето. За целта нанесете малко ракия директно на кожата на главата. Втрийте с кръгови движения по цялата глава. След това се наведете и продължете с масажа.

Освен, че ще раздвижите кръвообращението, ще почистите кожата, която е увредена от всичките химикали, които използвате за косата си.

Всички процедури по косата оставят своя отпечатък и след време запушените пори на кожата оказват влияние върху растежа на косата и добрият й вид.

Трябва да знаете, че ракията се нанася единствено и само на темето. Така можете да се отървете и от пърхота.

Добре е да правите комбинация на ракията с някакво масло- зехтин, косово масло, олио. Маслото вече можете да размажете и върху самата коса.

Не прекалявайте с тази процедура. Прилагайте я не повече от два пъти седмично.  

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още