„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Няма да повярвате кой плод може да пречисти дома Ви от всичко негативно!

04.01.2017 | 13:47
11640 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ако сте твърдо решени да изчистите дома си от всички негативи, достатъчен Ви е само един плод и ще се справите успешно с тази мисия.

Advertisement:
Advertisement:

Ученият от Фън Шуй е категорично в тезата си, че портокаловите кори са чудесен начин да премахнете от дома си негативната енергия. Достатъчни са Ви само три портокала, някакъв стъклен съд, вода и цветя, информира Блиц.

Първо трябва да обелите портокалите като кората разделете на 9 парчета. Поставете парчетата в съда и налейте гореща вода. С тази вода трябва да напръскате навсякъде в дома. След като приключите, изхвърлете корите с водата. Плодът можете да консумирате без притеснение.

След като сте направили това почистване на дома си, отворете широко прозорците и вратите, така домът ви ще се напълни с нова, чиста енергия.

Свежите цветя сложете в средата на стаята и ги сменяйте три пъти в продължение на 9 дена. Последният букет със свежи цветя оставете докато изсъхне и ще се убедите сами как домът Ви се изпълва с много късмет и положителна енергия.

 

 
© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още