„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ново двайсет! Изтеглят младежите от бежанските центрове!

17.10.2016 | 09:14
11748 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вчера стана ясно, че кметът на столицата има договорка с Петя Първанова, председателя на Държавната агенция за бежанците, младите, непридружени мигранти от афганистански произход да бъдат изведени от софийските бажански центрове, информира bgnovinite.eu.

Advertisement:
Advertisement:

В това ни увери Йорданка Фандъкова в интервюто си за btv в неделя. Това се е наложило заради напрежението, което създава тяхното присъствие. Те всъщност не са сирийци и не са бежанци от войната. Не е ясно какво е тяхното основание да са в страната ни.

Полицейското присъствие в района на „Овча купел“ в увеличено, така е и на Лъвов мост, и на бул. „Мария Луиза”. Видеонаблюдение има навсякъде, има и постоянни патрули, съблюдаващи за реда в столицата.

След проведените разговори с населението на столицата, става ясно, че хората определено нямат нищо против сирийските семейства, които действително бягат от войната и мизерстват. Тези, от които основателно се притесняват столичани, са младежите, които се движат на групи, дошли са в страната без семействата си и са от афганистански произход. Навсякъде в ключовите райони има освеление, видеонаблюдение, полицейско присъствие и при отределени ситуации се налага и присъствието на жандармерията.

© http://bgnovinite.eu/
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още