„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ново 20! Жените не искали красиви мъже! Ето какви предпочитат и защо!

31.01.2016 | 19:17
13560 четения
346 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според направено ново проучване, жените не искат мъжете до тях задължително да бъдат красиви. По-скоро предпочитат алтруистите, предават колегите от lifebg.net. 

Advertisement:
Advertisement:

За да се установи какви мъже предпочитат жените, учените показвали на жените различни снимки на мъже, като със снимките им разказвали и как те биха постъпили в дадена ситуация. Например, ако дете се дави дали биха помогнали, или по-скоро биха отминали. Според отговорите, които нежните половинки дали станало ясно, че дамите всъщност предпочитат не до там красиви мъже, отколкото отзивчиви, добри, състрадателни и прочие. Особено, ако става дума за дългосрочни отношения. 

За краткотрайни отношения жените предпочитат красавците с хубави тела и привлекателна външност, но за дългосрочен план искат мъжа до тях да е любвеобилен, отдаден на жената до себе си, пък дори и без кой знае каква външност. 

Самите учени коментирали, че тези данни означават много относно развитието на алтруистичното поведение. Резултатите говорят, че хипотезата, че алтруизмът се превръща в един от най-главните фактори за подбиране на дългосрочен партньор, всъщност е вярна. До колко жените са отговаряли искрено не е ясно, но до известна степен резултатите говорят добре за нежните половинки, защото в днешно време, както материализмът надделява, малко алтруизъм няма да ни се отрази зле и е крайно време да започне да се обръща внимание и да добрите и отзивчиви хора, независимо дали са фрашкани с пари. 

© lifebg.net
Advertisement:
346 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още