„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нов скандал с матурите след 7-ми клас! Почти цял клас с отлични оценки! Отговорите им били написани на ръцете?!

13.06.2016 | 14:59
3283 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Advertisement:

Предвид трагичното представяне на българските ученици на матурите след 7-ми клас, 10 от общо 17 ученика от един и същ клас, се оказаха с отлична оценка на матурата след 7-ми клас по математика.

Това са резултатите на VII клас в 125-то училище, чийто класен ръководител е един от съставителите на задачите за Националното външно оценяване. Това доведе до истински скандал и съмнения за изтичане на информация, съобщиха от trafficnews.bg.

Преди дни проф. Сава Гроздев, преподавател във Висшето училище по застраховане и финанси, сподели мнeнието си, че e невъзмoжнo от oбщo 17 ученика в класа на учителката,  дeceт oт тяx да имат шестица без дoпълнитeлнa помощ. Според него някои от децата са се похвалили, че техни съученици са имали написани отговори на ръцете си. Училището се обяви в защита на учителката по математика и изтъкна, че нейните ученици са показали отлични резултати по математика и предните години. А вече завършили нейни ученици са показвали още по-добри резулатит.

Учителката не желае да коментира въпросните обвинения и да се защитава.

Министерството на образованието започна разследване по случая, а резултати от проверката ще има съвсем скоро. 

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още