„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нов опит за покушение над Барак Обама!

19.03.2015 | 17:56
1416 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колегите от Razkritia.com писаха, че тайните служби в Белия дом са предотвратили опит за убийството на президента на САЩ- Барак Обама!

Advertisement:
Advertisement:

Това е вторият подобен случай, в който някой се опитва да убие Обама, и то по този начин. До президента е било изпратено писмо, напоено с цианид. Това не се случва за първи път и не отдавна до Белия дом бе изпратено отново отровено със същото вещество писмо, но и тогава спецслужбите в САЩ си свършиха работата както трябва и опита да убият Барак Обама отново бе осуетен. 

За сега не е ясно кой е подателят на писмото-убиец, с което се е целяло президентът на САЩ да бъде отровен, но според медиите това е някакъв психично болен човек, тъй като вече няколко пъти изпраща такива писма до Белия дом. Последното, от които обаче за малко не отровило служителка от резиденцията, която приема плика и е имала пряк контакт с цианидовото писмо. За щастие жената е добре и не се е натровила. 

От Белия дом отказват да коментират случилото се. Смята се, че писмото е изпратено, за да всее паника във Вашингтон, от маниак, който си няма друга работа и редовно праща подобни "подаръчета" на президента на Америка. Има и друга версия обаче. Тя гласи, че хора на президента лично са инценирали опита за покушение над Обама, за да тестват служителите си от тайните служби, които последно време предизвикаха доста скандали около себе си и президента. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още