„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога няма да се сетите какво работи тази супер секси жена!

29.01.2016 | 10:31
1647 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Погледнете добре снимката на това момиче. Несъмнено, тя е красавица. С какво мислите, че се заминава? Може би е модел? Актриса или нещо подобно? Дълбоко грешите! Тази хубавица е... чистачка!!!

Advertisement:
Advertisement:

Нейното име е Рита и преди време тя се превърна в истинска сензация, след като нейни снимки, направени докато чисти улиците на родният си Рио Де Женейро обиколиха онлайн пространството.

Славата се стовари отгоре ѝ като гръм от ясно небе и днес Рита е истинска онлайн знаменитост. Този факт, обаче ни най-малко не е променил нито нея, нито ежедневието ѝ – тя продължава да става в 4 часа сутринта и да мете градските улуци!

Рита споделя, че в началото е приемала интереса към нея, като някакъв майтап. В последствие, обаче разбрала, че предложенията да се преквалифицира в манекенка не са шеги, а самата реалност. Всъщност, истината е, че още от дете Рита мечтаела именно за кариера на модел. Когато късмета и се усмихва, обаче тя е категорична, че дори да сбъдне детското си желание, няма да се откаже от работата, която има.

Рита се гордее с това, което прави и не съжалява, че си е избрала тази професия, разкриват от zajenata.bg. Красавицата споделя, че според нея именно тежкият физически труд, който извършва ежедневно и помага да поддържа перфектна форма. В един момент, Рита се оказва залята с обяснения в любов и предложения за нова работа и определя всичко това, като кошмар. Според нея, това е поредният стереотип на съвременното общество – красивите жени, не могат да метат градските улуци!

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още