„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога няма да повярвате какви последни желания имаха тези мъже на смъртния си одър!

06.11.2015 | 16:30
7010 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Когато хората осъзнават, че си отиват от този свят идва ред на последните желания. Повечето такива, са свързани с близките и семейството. Има, обаче и случаи,  в който последното желание на умиращият може да изглежда малко странно. И въпреки това  е редно да се изпълни. Какво е да изживееш  своето наистина последно желание? Вижте тези снимки и разберете!

Advertisement:
Advertisement:

Марио е на 54 години и води тежка битка с рак на мозъка. Преди да се разболее, мъжът е работил в зоологическа градина, в продължение на 25 години. Можете ли да предположите какво е било неговото последно желание? Да се сбогува с любимият си жираф! Марио често е оставал след работа и се е грижел за животните, обръщал им е внимание и е изградил връзка с тях. Когато разбира, че си отива от този свят, всичко което иска е да посети своите приятели за последен път! Благодарение на една невероятна организация неговото желание се сбъдва!

Друг, неизлечимо болен пациент, се обръща към организацията, след като е прекарал цели 3 месеца на легло в болнична стая. Неговото последно желание? Той просто иска да види каналът Vlaardingen за последно. Човекът желае да усети слънцето, вятърът и водата още един път, преди да си отиде от този свят!

Работата на тази организация, която изпълнява последните желания на умиращите пациенти е наистина впечатляваща и трогателна. Още по-интересни, обаче са и желанията на самите хора! Разгледайте снимките и се убедете сами, съветват колегите от lifebg.net.

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още