„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога не приемайте тези 7 неща като подарък! Носят лош късмет!

05.03.2017 | 09:09
14739 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Подаръците са хубаво нещо, но се оказва, че и те могат да бъдат носители на положителна и отрицателна енергия. Така че actualno.com съветва да не се предоверявате и дори да отказвате неподходящите. Ето кои са подаръците, които биха ви донесли негативни емоции и енергия и от които трябва да се пазите.

Advertisement:
Advertisement:

1.       Нож

Всички видове режещи предмети трябва да си купувате сами, а не да получавате като подарък. Тези предмети съхраняват голямо количество отрицателна енергия. Ако ням как да откажете подаръка, то поне дайте на човека, който ви го подарява, някаква символична сума.

2.       Часовник

Тъй като основната мисия на часовниците е да отчитат времето, когато изостават или спират, те символизират забавяне или дори край на щастието в живота ви. За да не се случи това, за този предмети също е добре да платите символична сума на човека, който во го подарява.

3.       Портмоне

Задължително се подарява със стотинки.

4.       Носна кърпа

Тя се свързва със сълзи и тъга.

5.       Перли

Дамите обожават перлените огърлици, но това не е подходящ предмет за подарък. Перлите привличат неприятностите, болестите и загубите.

6.       Огледало

За него се смята, че може да окаже пагубно влияние на красотата на притежателя си,  да му отнеме младостта и жизнеността. Пазете се от старите огледала.

7.       Ръкавици

Те се свързват с употребата им при магически ритуали, с които се въздейства върху човешката личност. 

© actualno.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още