„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога не правете тези 5 неща по време на фирмено парти!

10.01.2017 | 17:40
4221 четения
174 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Когато искаме да се представим подобаващо на фирмено парти, трябва да спазим едно основно правили- да не се напиваме! Освен него, обаче, има един куп други правила, които също не са маловажни.

Каквото и да се случи, не си позволявайте да казвате тези неща пред колегите си:

Advertisement:
Advertisement:

1. Ако на партито случайно са дошли някакво роднини на Ваши колеги, не започвайте да ги сваляте. Това е изключително грозно и определено няма да се хареса на никой, информира ПИК.

2. Комплиментите не са лошо нещо, но не прекалявайте. В противен случай ще накарате събеседника си да се почувства неловко. Партито не е мястото да показвате чувствата си към някого.

3. Не клюкарствайте на празненството. Много грубо е да клюкарствате по адрес на колеги с останалите. Това ще навреди на репутацията Ви.

4. „Мразя шефа/Мисля да напусна”

На партито няма място за подобни душевни излияния. Тези думи могат да попаднат в ушите на най- неподходящия човек. Не рискувайте.

5. На партито не е мястото да говорите за работа. Събрали сте се да се веселите. За работа ще говорите на следващия ден, в офиса.

© ПИК
Advertisement:
174 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още