„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога не правете така! Този дядо за малко да бъде прегазен от влак, заради безразсъдната си постъпка!

27.01.2016 | 13:03
6970 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не случайно хората са създали правила, които трябва да се спазват. Е, някои малки нарушения понякога са полезни, за да ни научат, че щом е създадено дадено правило, то трябва да се спазва, за да няма по-сериозни последствия. Но този човек от видеото по-долу определено не прави малко нарушение, а направи си подложи живота на риск. 

Advertisement:
Advertisement:

Той реши, че спуснатите бариери на ЖП линиите, по които всеки момент ще премине влак не са пречка за него и ще ги заобиколи, за да продължи по пътя си. Най-вероятно си е мислил, че влакът няма да мине скоро и за това реши да наруши правилата, докато накрая не се озова само на сантиметри от ужасно бързо преминаващия влак, който едва не премина през него. 

Видеото е било заснето от охранителна камера на ЖП прелеза и по-късно публикувано в чешки сайт, за да покаже и докаже на хората, че бариерите не случайно се спускат и преминаването през тях е забранено не само за коли и други превозни средства, а и за пешеходци. Така че не си правете експерименти и приемете, че някои правила са създадени, за да предпазят живота ни, а не, ей така, просто защото някой някъде е казал, че трябва да има такова правило. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още