„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Никога не правете като нея! Вижте какво сполетя тази красива жена!

21.02.2016 | 19:49
18847 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В онлайн пространството можете да намерите съвети и трикове за какво ли не – грим, прическа, маникюр, изкуствен тен. Дали, обаче трябва сляпо да се доверяваме на съветите на непознати, само защото имат хиляди гледания и одобрителни коментари?

Advertisement:
Advertisement:

Историята, която избрахме да Ви представим днес ще даде отговор на този въпрос. Щом въпроса опре до разкрасяване, жените често не мислят особено за последиците. Така постъпила и англичанката Имоджен. Тя попаднала на доста интересно предложение, за потъмняване на кожата и придобиване на шоколадов загар, в интернет. Искайки да се сдобие с красив тен, младото момиче решило да изпробва нестандартната техника.

Всъщност, техниката е много проста – изкуственият тен се нанася по тялото с валяк за боядисване, разкриват от zajenata.bg. Вярно, звучи абсурдно, но явно има хора, които са готови на всичко за малко загар.

И така, след като нанесла изкуственият тен с валяка Имоджен с ужас установила, че е допуснала огромна грешка – тенът и съвсем не изглеждал естествен, а самата тя приличала по-скоро на карикатура, от колкото на екзотична красавица!

Младото момиче решило да сподели горчивият си опит в интернет, като проявява известна доза самоирония и дори си прави шега със самата нея. Целта на Имоджен е да предпази други момичета от нейната грешка. И успява – фотосът и е споделян толкова много пъти, че едва ли на някого би му хрумнало да повтори разкрасителната процедура!

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още