„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нейният стар баща отказва да се храни! Вижте какво прави дъщеря му, обаче!

15.10.2015 | 13:07
4421 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който е осъзнал какво представлява живота и не вярва в кръговрата. Факт е, че именно кръговрата "върти" света и не веднъж сме се убеждавали в твърдението, че каквото направиш на друг човек, то рано или късно ще се върне при теб. Независимо дали е добро, или лошо.

Advertisement:
Advertisement:

Видеото по-долу, обаче цели не да ни убеди в кръговрата на живота, а в това, че трябва да уважаваме близките и най-вече родителите си.

Видеоклипа започва с баща и малката му дъщеря, които се хранят. Както почти всички деца, обаче, момиченцето се инати и не иска да яде, а баща ѝ и прави разни смешни неща, за да я убеди, че трябва да хапне от храната. В следващия момент, обаче се вижда, че на масата вече стоят възрастен мъж и вече порасналата му дъщеря. Този път ролите са обърнати и дядото отказва да хапне от приготвената супа. А порасналото му момиченце му прави същите забавни жестове, с които преди време той се е опитвал да я залъже да си изяде яденето.

В този момент се вижда, че бащата наистина се разчувства от факта, че дъщеря му помни тези моменти и лицето му буквално грейва, а очите му светват от щастие. Не е ясно дали в крайна сметка си е изял супата, приготвена от дъщеря му, но се вижда, че определено е останал доволен от това, на което е научил дъщеря си- да се грижи за хората около нея, коментираха от bgkef.com.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още