„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нейни съученици изливат лепило на главата ѝ, но вместо да се отчайва, тя прави това!

29.02.2016 | 16:07
94518 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Животът в училище не винаги е песен.. Особено, ако станеш "мишена" на онези ученици, които смятат, че са недосегаеми и не им пука от учителите и директорите. Тя просто си правят каквото си искат.. 

Advertisement:
Advertisement:

На именно такива ученици е станала жертва и 15-годишната Хана Комбс. Докато си говори с приятелки, нейни съученици изливат лепило на главата ѝ, което веднага съсипва косата ѝ от едната страна и ѝ причинява болка и изгаряния от първа степен. От училището, обаче, вместо да се застъпят за Хана, реагират по доста груб начин и родителите взимат нещата в свои ръце, предават колегите от bgkef.com.

Майката на Хана направила Фейсбук страница в подкрепа на дъщеря си-"Справедливост за Хана", където разказала случката, тъй като момчето, причинило страданията на Хана, се разминал дори без наказание. А Хана страдала, тъй като трябвало да ѝ бъде подстригана косата- единственото нещо в себе си, което Хана харесвала. Случайно, обаче, на страницата и историята попаднал един фризьор, чието име не се споменава. Той предложил на момичето да ѝ направи модерна прическа, без да отрязва цялата ѝ коса и да почисти колкото се може лепилото. 

Фризьорът направил всичко по силите си, за да направи на Хана красива прическа, и то напълно безплатно, а Хана е благодарна за това изненадващо решение на проблема ѝ и е категорична, че за в бъдеще ще се бори за с агресията в училище! 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още