„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Невероятно! Жените харчат за чанти колкото за една кола!

31.10.2016 | 09:08
7520 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ако трябва да се прави някаква статистика, една жена притежава поне 14 чанти, всяка една с определено предназначение.

Почти необяснима е страстта на жените към този аксесоар. Лошото е, че харчат много пари за тази си страст. Сумите понякога възлизат на цената на един малък автомобил, пише vesti.bg.

Advertisement:
Advertisement:

Проучването по този въпрос е направено от онлайн магазин и обхваща 2000 дами. Резултатите показват, че жените си купуват средно по 3 чанти годишно, а разпънато във времето- 192 чанти във възрастта, в която могат да си го позволят финансово.

Изчислявайки средната цена на чанта, авторите на проучването са изчислили, че се харчат суми колкото за закупуване на един малък автомобил. Проучването показва и друго предпочитание при жените. Повече от половината дами, участвали в проучването, предпочитат да си купят чанта пред това да си вземат дреха, бижу или чифт хубави обувки.

Дамите предпочитат черните чанти, защото са най- лесни за съчетаване с различни тоалети. Следват кафявият цвят, тъмносиният и телесният.

© vesti.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още