„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Невероятно! В Китай живее дете от нова раса! ВИДЕО!

11.07.2016 | 20:50
23436 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В град Дахуа, Китай, живее странно дете, което може да бъде наречено първият представител на напълно нова човешка раса, съобщиха от bultimes.com.  Момчето е със  сини очи, които не се срещат дори при населението на скандинавските държави.

Advertisement:
Advertisement:

Малкото  китайче  е със странен неонов отенък на  очите  и  блестят като при котките. Оказва се, че това е само една от многото му способности.

Детето може да вижда в тъмното така добре, както останалите хора виждат  през деня. Китайчето споделя за своите способности първо с родителите, а след това и със своя учител. Учителят от своя страна разказва за феномена и споделя за него в интернет.

Не след дълго  се появил репортер от Пекин, който не повярвал на информацията. Решил все пак да я провери и  довел  лекари. Специалистите били изумени от факта, че оставеното в тъмна стая дете без проблем прочел  всичко, което му било дадено.

Лекарите огледали детайлно очите на момчето и  стигнали до извода, че действително имат странна структура. Предполагат, че разполагат с тапетум – това е специален  слой  клетки, които позволяват добро зрение в тъмното. Такива клетки притежават очите на котки, кучета, миещи мечки, лемури, паяци и други. Досега, обаче, такива клетки не са били констатирани в човешки очи. Най- вероятно Юсуи е  първият и за момента  единствен такъв човек.

Китайците го наричат „звездното момче“, „извънземното дете“ и „хибрид“. Мнозина  смятат, че той е  продукт на еволюцията.

© bultimes.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още