„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Невероятна трансформация! От анорексичка до страхотен фитнес модел!

15.02.2016 | 18:01
19853 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Днес ще Ви запознаем с една красива, млада дама на име Кейтлин Дейвидсън. Тя е само на 23 години от Сидни, Австралия, но вече е преминала през една от най-тежките болести на XXI век- анорексията..

Още в тийнейджърските си години Кейтлин се вманиачава в това, че трябва да е слаба и започва усилени тренировки във фитнеса. Вместо да си изгради здравословен режим, обаче, тя спира да се храни, или хапва нищожно малки количества храна, а на ден тренира по 3-4 часа във фитнеса, с което изтощава до краен предел организма си. 

Advertisement:
Advertisement:

В един период достига критичните 37 килограма, но отказва да приеме, че е болна и продължава да гладува, докато се изтощава ежедневно във фитнеса. Започва все по-трудно да си намира дрехи, а за сериозността на състоянието си се убеждава по време на една семейна почивка на Хаваите. 

След като излиза само един път от фитнес салона на хотела, за да отиде със семейството си на плаж, Кейтлин установява, че умира от студ, въпреки че на плажа е над 30 градуса. Тогава разбрала, че болестта ѝ е толкова напреднала, че има вече хипертония, а лекарите я убеждават, че сърцето ѝ всеки момент може да спре, тъй като с глада си е предизвикала затруднено кръвообръщение. 

Това отваря очите на девойката и след прибирането си у дома тя решава да потърси помощ. Междувременно майка ѝ вече ѝ е подарила биографията на Порша де Роси, което допълнително отваря очите на Кейтлин. 

Девойката променя изцяло начина си на живот, за което допринася и сестра ѝ, която е фитнес модел. Тя я подкрепя през цялото време и ѝ обещава, че един ден заедно, двете, ще дефилират по фитнес подиумите, предават колегите от woman.hotnews.bg. И така и става..

Само година по-късно Кейтлин е преборила анорексията и дефилира със сестра си, като фитнес модел.. 

 

© woman.hotnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още