„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нешка Робева коментира случая на Цвети Стоянова и разкри стряскащи факт! Вижте!

15.06.2016 | 18:42
6255 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Цялата страна е скована в очакване на стабилизирането на състоянието на лъчезарната гимнастичката от Златните момичета-Цветелина Стоянова след злополучното й падане от 6 етаж на жилищен блок. Нешка Робева бе помолена от blitz.bg да коментира трагичния инцидент и изказването на нейния кръстник, че никой не е обърнал внимание на състоянието на момичето.

Advertisement:
Advertisement:

Г- жа Робева отговори в типичния за нея стил. На свой ред попита защо той не е  завел момичето на лекар, като е знаел за опасното психическо състояние, за което намеква?!

Предстресовите състояния са един вид сценична треска и само човек, който е в бранша, може да разбере какво изпитват всеки път гимнастичките преди състезания. Нешка Робева недоумява защо психологът на отбора не е идентифицирал проблема на Цвети?!

Според това, което е научила за поведението на момичето, г- жа Робева предполага, че е отключила някакъв вид депресивно състояние. Напълно допустимо е натоварването преди голямо състезание да доведе до депресия.

На въпрос защо психолог Татяна Янчева не е успяла да идентифицира този момент при Цветелина, Нешка Робева каза категорично, че може да го забележи само специалисти, който е изучавал тези състояния и е неотлъчно до децата. Докато г-жа Янчева е приходяща и лесно може да се скрие от нея такова отклонение.

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още