„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нека помогнем на вдовицата от жестокото меле в Пловдив!

21.11.2016 | 13:38
15475 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Адът по пътищата продължава. Зверските катастрофи взимат невинни жертви и правосъдие за виновниците няма.  Остават сираци, вдовци, вдовици и осиротели родители да се надяват на възмездие и да оплакват роднините си, информира plovdiv24.bg.

Advertisement:
Advertisement:

Съвсем прясна е раната в душата на Корнелия Петкова, която остана вдовица съвсем наскро, а трите й деца останаха без баща. Съпругът й  Атанас Ламджиев загина на място при зверска катастрова в Пловдив.

Корнелия е отчаяна, защото фактите, доказващи вината на момчето, причинило катастрофата, се покриват. Тя не може да разчита на някакво обезщетение. Същевременно е без работа и не може да се грижи за трите си деца.

За момента нейна приятелка й е намерила надомна работа, но тя е ниско платена. Корнелия е работила някога като технически секретар в строителна фирма и ще се радва, ако някой й предложи работа в този бранш.

В момента семейството буквално бедства. Имат нуджа от дрехи, обувки, пари, храна. Стартира кампания за оказване помощ на семейството. Нека всички да помогнем на една майка да се погрижи за децата си, които нямат вина за ситуацията, в която се намират.

Ето как можете да помогнете на Корнелия Петкова

 

Fibank Първа Инвестиционна банка

BG02FINV915010UB310453

Корнелия Георгиева Петкова

 

Телефон: 0899814246

© plovdiv24.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още