„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Нека помогнем на това младо момче да оздравее!

25.11.2015 | 18:57
2616 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сега ще Ви разкажем тъжната история на това младо момче на име Наско и изстрадалата му майка, която всеки ден се моли да чуе една единствена думичка- "Мамо". 

Advertisement:
Advertisement:

Вече 17 години Наско "спи с отворени очи", както казва собствената му майка. Той е едва 7-годишен, когато тръгва в първи клас и по път за училище го застига тежката му съдба. Неблагоразумен шофьор блъска с автомобила си Наско на пешеходна пътека и го приковава на легло за цял живот. 

Не отдавна майката на Наско отправи апел чрез медиите към всички добри хора, които могат да помогнат, да го направят, но молбата ѝ не достигна до кой знае колко много хора. А сега изстрадалата майка моли всеки от нас, който има възможност да изпрати само 1 SMS на номер 17 777 с текст "DMS NASKO", тъй като дарителският DMS в най-скоро време ще бъде спрян, заради нисък брой SMS, изпратени в подкрепа на болното момче. 

Самата майка споделя, че 1 левче, за нас, обикновените, здрави хора може да не струва толкова много, но за някой болен човек, като Наско, може да бъде всичко, пишат колегите от lifebg.net. 

Нашият екип вярва, че в България има добри хора, които ще помогнат на Наско и майка му да продължат битката с коварната болест, приковала момчето на легло. Нека не забравяме, че преди всичко трябва да бъдем хора, защото никой не знае какво му готви съдбата утре...

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още