„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Не е истина! Бежанци си пазаруват наши села с катарски пари!

17.10.2016 | 09:09
51864 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Разбиранията ви за „бежанец“ едва ли се покрива с реалността, на която са свидетели жителите на няколко български села и градове. Всеки смята, че бежанците са хора, бягащи от своята държава, за да се спасят от войната и изоставили цялата или по- голяма част от имуществото си, информира alterinformation.wordpress.com.

Advertisement:
Advertisement:

Действителността, обаче е съвсем различна. Жителите на селата Сладун, Мустрак и Михалич твърдят, че т. нар. бежанци купуват масово къщи в тези села. Цените вървят около 10 000 лв и се плаща в брой.

 Новите „жители“ на българските села били докарвани съвсем организирано, а от банките в Свиленград, Харманли и Любимец твърдят, че паричните преводи са изцяло от Катар и Саудитска Арабия.

Никой не знае какво се случва. Известни ли са тези факти на държавата и защо финансирането на „бежанците“ е от държави, които нямат нищо общо с войната в Сирия?

На тези въпроси трябва да отговори някой компетентен, но явно тези компетентни в момента са заети с по- важен въпрос- предизборна борба!

© alterinformation.wordpress.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още