„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Най-добрата реклама правена някога! За часове взриви интернет и показа на всички кое е най-важното в живота!

04.12.2015 | 17:34
5622 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Преди години хората са живеели всички заедно, но днес времето е успяло да разпръсне членовете на едно семейство в различни краища на града, държавата, света. За огромно съжаление все по- рядко и по- рядко хората се събират и са заедно. Сега това се случва по по- големите празници, а дори и тогава- не.

Advertisement:
Advertisement:

Немските супермаркети „Edeka” ни правят едно изключително послание, предадено от колегите от pik.bg. Става въпрос за времето преди Коледа, когато хората започват да правят планове как да прекарат празника. Дъщерята на един възрастен господин му се обажда и с тъга му казва, че за съжаление тази година няма да могат да посрещнат празника заедно. Човекът не възразява, но в очите му се чете неизмерима тъга.

 На празничната вечеря той е сам- самичък. След известно време телефонът на дъщерята звъни. Обажда се доктор, който й казва, че баща й е починал и незабавно трябва да отидат на погребението на човека. Цялото семейство се събира- някои хващат самолет, защото живеят в друго кътче на света, взимат си отпуск, отсъстват, за да присъстват на такова трагично събитие, цялото им ежедневие е тотално преобърнато. Влизайки в къщата те заварват една подредена трапеза и едни чакащи, топли очи.

Възрастният човек е излъгал за своята смърт, за да събере всички. Тогава той пита: „По какъв друг начин бих ви събрал заедно?“.

Тази реклама носи едно силно послание: трябва да ценим семейните събирания и да ги ценим.   

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още