„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Наш лекар се прочу и изуми французите с диагноза "щракащ пръст"!

07.08.2016 | 11:03
9052 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В интернет стана истинска сензация документа, издаден от българин, практикуващ лекарската професия.

Advertisement:
Advertisement:

Този документ е трябвало да бъде написан на английски или френски език, за да могат лекарите във Франция да го разчетат. Ето как се появил надписа "shtrakasht prast".

Трудно е да се разбере точно какво е имал предвид медика. Пациентът, който поискал този документ, пострадал в трудова злополука във Франция. Там се наложила спешна оперативна намеса и последваща втора операция на българска територия. Френските лекари поискали документ, в който да бъдат описани всички процедури, които са направени в нашата болница, както и диагнозата поставена от личния лекар, предават колегите от zajenata.bg.

След като видял написаната диагноза, пациентът помолил документа да бъде написан наистина на английски. Последвал скандал и същият надпис, но на латиница.

Какъв английски, драги читатели, каква диагноза! Кога най- сетне тези европейци ще се научат да говорят и да пишат на български, понеже явно някои от нашите квалитетни медици са пропуснали часовете по английски!?

Може всичко това да ви звучи откачено, но е самата истина.

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още