„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Напук на обвинителите, Цвети трогна до сълзи Илиана Раева с този жест!

09.09.2016 | 17:37
40669 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Цвети Стоянова успя да пребори ужасните травми от падането от шестия етаж на жилищната сграда, в която живее, през месец юни и днес вече е извън болничната стая. Изписана е за домашно лечение и е обградена от много любов и грижи от страна на своите близки, съотборнички и треньорки, съобщава novinite111.com.

Advertisement:
Advertisement:

Красивата гимнастичка бе подложена на редица животоспасяващи операции и вече се връща към нормалния си начин на живот.

Все още не  е напълно възстановена, но най- опасното е вече в миналото. Въпреки неприятните изречени неща по адрес на Илияна Раева, факт е, че тя е неотлъчно до момичето. Тя е безкрайно благодарна на лекарския екип за това, че направиха и невъзможното, за да върнат към живота това младо момиче, а за изненада на всички обвинители, Цвети благодари на треньорката си от все сърце, че е била до нея през цялото време и продължава да бъде.

Стана ясно, че спортният министър поема от името на спортното министерство, разходите на гимнастичката за болничния престой. А федерацията по художествена гимнастика ще поеме финансирането на лечението в домашни условия.

© novinite111.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още