„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Напълно откачено видео! Изгледайте го и ще се убедите!

16.01.2016 | 15:50
12639 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вижте това видео! Само за няколко седмици то успя да стане новата истинска онлайн сензация и да предизвика огромно количество коментари!

Advertisement:
Advertisement:

Действието се развива в Русия, а от кадрите се вижда един меко казано странен момент – кола се повява от нищото на една улица! Видеото предизвиква шок у всеки, който го е виждал.

Всичко е заснето с камера, монтирана в автомобил. Благодарение на нея виждаме как два автомобила се приготвят да завиват. Щом потеглят, обаче от нищото в картинката се материализира трета кола, която отсича пътя на единият автомобил, обясняват от bgkef.com.

За отрицателно време, въпросното клипе успя да събере над осем милиона гледания, като тази бройката продължава да расте. Спекулациите, относно видяното, пък са най-различни. Според някой потребители това е чиста проба монтаж, други са на мнение, че става въпрос за илюзия, най-вероятно оптическа,  а според трети – виновни за всичко са извънземните. Някои хора, пък споделят, че са гледали кадрите над 200 пъти и пак не могат да намерят обяснение на видяното!

Вижте и Вие това откачено клипче, със собствените си очи. Как смятате какво обяснение се крие зад тези шокиращи кадри?

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още