„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

На това се казва силен дух! Вижте този тираджия инвалид, който показа как управлява камиона си!

29.02.2016 | 17:49
19223 четения
554 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Последно време сме свикнали изключително лесно да се предаваме пред трудностите и най-лошото е, че повечето хора вместо да се опитат да променят или оправят нещата по някакъв начин, избират да мрънкат и да недоволстват. Обвиняват все някой друг, че така се е случило и често губят вярата си. Но това изобщо не е правилният подход, коментират колегите от bgkef.com.

Advertisement:
Advertisement:

Те показаха едно доста интересно и дори поучително видео. На него се вижда как този мъж е преборил обстоятелствата и не се е примирил с факта, че е останал неподвижен от кръста надолу. Той преодолява препятствията и всеки ден ходи на работа, като всички останали хора.

Разбира се, голям принос да се чувства пълноценен и да работи мъжът, има и специалното оборудване, с което е снабден камиона му. Той, обаче е типичният пример, че има ли желание, има и начин и, че с воля всичко се постига, на пук на всички, които мрънкат по цял ден, че нямат работа, нещо ги спира, нещо им пречи и прочие. 

© bgkef.com
Advertisement:
554 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още