„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

На това се казва промоция! Заведение предлага кафе с кондом!

07.08.2015 | 21:31
1650 четения
180 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На нова и доста неочаквана екстра се радват жителите на град Пазарджик. Наскоро, в едно от откритите кафенета, в центъра на града, всеки който си е поръчал кафе получава и доста нестандартен подарък към него – кондом! Уникалната изненада, обаче не е поредната закачлива хрумка, от страна на собствениците, с цел привличане на клиенти.

Advertisement:
Advertisement:

Кондомите, които се поднасят с кафето са част от анти СПИН кампанията, която се провежда в Пазарджик! В няколко поредни дни, всеки клиент на заведение „Медия”, намиращо се до Градската градина е получавал с чашата си ароматно кафе и кутийка с кондоми. Персоналът на кафенето разказва, че всички се зарадвали на нестандартният подарък и нямало човек, който да не си прибере изненадата.

Инициативата за кондомите подаръци е на Регионалната здравна инспекция, предават от сайта pik.bg. Заведението, където жителите на Пазарджик са можели да получат неочакваният подарък, не е избрано случайно. То е едно от най-често посещаваните в града. Дали заради името или заради удобното разположение, само на няколко крачки от съда, в него винаги има хора. Най-честите му посетители са съдебни репортери, които предпочитат да пишат там материалите си, с чаша кафе в ръка.

Анти СПИН кампанията в град Пазарджик, обаче не спира само до раздаване на кондоми в местното кафене. Служители на Регионалната здравна инспекция започват да обикалят и по плажовете и басейните. Там, те отново ще раздават на гражданите кондоми, както и информационни материали за опасната болест!

© pik.bg
Advertisement:
180 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още