„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

На това се казва любов! Историята на Жанет и Александър ще Ви разплаче ..

15.11.2015 | 13:42
4328 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всички мечтаем за любов, която ще продължи цял живот. Малко са, обаче онези късметлии, които успяват да я намерят и изживеят. Днес избрахме да Ви разкажем една история за любов продължила цял живот!

Advertisement:
Advertisement:

Александър и Жанет се запознават, когато са едва 8-годишни. Двойката се бракува през далечната 1940 година и остава заедно до края на дните си.

Александър е ветеран от Втората Световна война. Един ден той чупи бедрото си. Неговото здраве започва да се влошава с бързи темпове. За семейството му е ясно, че той скоро ще си отиде от този свят.

Не след дълго, последният час на мъжът настъпва. Тогава, до неговото болнично легло семейството му поставя още едно – това на съпругата му- Жанет. Двойката, която никога не се е разделяла, винаги е искала да прекрачи прагът на последното си пътуване заедно.

Дъщерята на Александър и Жанет разказва, че в последният ден на баща ѝ, когато поставили леглото на майка ѝ до неговото, възрастната жена постоянно питала кой ден е днес. Семейството и отговорило, че е месец Юни, по-точно 29-ти. Това бил денят, на 75-тата годишнина на Жанет и Александър – момент, до който Жанет винаги е искала да стигнат.

В края на денят семейството се прибрало в дома си. Малко по-късно лекарите им се обадили, че Александър е почина – открили го в ръцете на Жанет, която не спирала да му повтаря, че скоро ще отиде при него. Още на следващият ден възрастната жена също починала...

Американски специалисти разкриват, че това се нарича „Синдром на разбитото сърце”, предават от lifebg.net. Той се проявя, когато човек си отиде, заради силният стрес и мъка, причинени от смъртта на любим човек.

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още