„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

На пръв поглед това прилича на обикновена фотосесия, но не е така! Ще се просълзите!

08.03.2016 | 17:30
21975 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Някои хора казват, че с годините любовта между двама души отшумява и се превръща в уважение. Това, обаче не е така! Не и за тази любов, която никога не е била изживяна докрай.. Тази, прекъснатата по една или друга причина внезапно и, която знаем, че никога повече няма да се върне.. Тази любов е вечна! 

Advertisement:
Advertisement:

Никол и Деонт са младо семейство, които тръпнат в очакване на второто им детенце. Преди да се роди дъщеричката им, обаче те искат да си направят професионална фотосесия в парка, в който са се сгодили преди време. Два месеца преди раждането на дългочаканата им дъщеричка, обаче, за съжаление, Деонт умира внезапно. 

Мъката е неописуема, а Никол държи да направи фотосесията, защото дълго са я планували и наистина са искали да я осъществят. Иска, обаче нещо необичайно от фотографът- да сложи съпругът ѝ и баща на децата ѝ на снимките със специална програма. 

Никол споделя, че нейният съпруг винаги ще бъде с нея и ще бди над семейството им, за да бъде сигурен, че са добре. Именно за това, в негова памет, тя иска да осъществи плануваната фотосесия, за да показва след време на децата си колко красив и любящ баща е бил Деонт, предават колегите от ПИК. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още