„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Много интересна история за един баща, който имал две дъщери..Вижте я!

30.12.2015 | 18:45
7443 четения
127 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В тази история ще Ви разкажем за един баща, който имал две дъщери. Едната била женена за градинар, а другата за тухлар..

Advertisement:
Advertisement:

Един ден бащата отишъл при едната си дъщеря, която била женена за градинаря, за да я види какво прави. Попитал я как върви живота, а тя му отвърнала, че е доволна от всичко, щастлива е, но се моли да завали дъжд, за да полее растенията на съпругът ѝ. 

На следващия ден бащата отишъл да види и другата си дъщеря- женената за тухлар.. И нея попитал как е животът, добре ли е с мъжа си, а тя му отвърнала, че всичко е наред в дома ѝ, разбират се е мъжа ѝ, но се моли да не завали дъжд, защото ще намокри тухлите и те няма да могат да изсъхнат.. 

На прибиране към вкъщи бащата се замислил за това колко много хора има по света, които искат нещо, за сметка на други, които не го искат. Тогава той осъзнал, че в света няма как всички да сме доволни за едно и също нещо, понеже за едните мечтата е за другите истински кошмар. А изводът от цялата тази история е да не забравяме, че понякога нещата, които за нас не са важни, за другите хора около нас може да са, разкриха колегите от zajenata.bg. 

Така че, другият път преди да си пожелаете нещо се замислете дали то ще зарадва и хората около Вас, или само Вие ще сте доволни от него.. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
127 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още